lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Pútavý rozhovor s majiteľom CK Randon Travel Michalom Pohančeníkom Odborný zájazd pre lekárov aj školský výlet?

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 03.09.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Ako vznikla Vaša spoločnosť?

Za vznikom spoločnosti bol sen o cestovaní, ktoré som si splnil životom v zahraničí a na výletných lodiach. Po návrate som v ňom chcel pokračovať a ukazovať turistom krásy Slovenska. Zo začiatku som pracoval ako sprievodca pre zahraničných turistov najmä po Slovensku, neskôr po európskych metropolách a dnes už naša spoločnosť má vlastných sprievodcov a dopravcov vo Viedni, Salzburgu, Budapešti, Prahe, Bratislave, Rige, Krakowe, Tallinne a Petrohrade pre zahraničných klientov a organizujeme školské zájazdy pre slovenské školy do zahraničia s našimi sprievodcami.

Sekcia pre lekárov s odbornými zájazdm i vznikla náhodou, keď skupina stomatológov mala záujem ísť na výstavu do USA a chceli aby som bol ich sprievodca, keďže som to tam dobre poznal. Zájazd sa im veľmi páčil, stali sme sa osobnými priateľmi a každoročne im pomáham s výberom dovolenky a organizovaním odborných zájazdov. Od tej doby sa osobne venujem týmto zájazdom a každoročne vymýšľam nové zaujímavé destinácie na dovolenky pre lekársku klientelu.

Ako je možné, že organizujete zájazdy už od minimálneho počtu 4 účastníkov a maximálne 12?

Áno, toto je jedna z garancií, ktoré naša spoločnosť dáva klientom. Nerušíme zájazdy, ale organizujeme ich už od minimálneho počtu 4 účastníkov, ako som už povedal, tieto zájazdy pre lekárov robím najmä ako hobby a hlavné zameranie spoločnosti sú zahraniční klienti a školy. Klienti na lekárskych zájazdoch to ocenia a opätovne sa k nám vracajú na iné zájazdy, takže je to aj istá forma reklamy. Maximálne 12 klientov preto, nakoľko podľa skúseností viem, že do takéhoto počtu je oveľa jednoduchšia organizácia a najmä sa vie vytvoriť na zájazde skvelá partia, čoho dôkazom sú osobné priateľstvá aj po zájazdoch.

V čom sa Vaše zájazdy odlišujú od ostatných?

V prvom rade od prístupu ku klientovi. Na zájazde nie som len ich tradičný sprievodca, ktorý ich privedie na miesto, povie trošku k histórii, pamiatkam, ubytuje na hoteli a tým to preňho končí. Ja sa venujem klientom počas celého zájazdu, rád sa stávam ich priateľom, trávim s nimi celkový čas a na konci zájazdu nemajú pocit, že boli na organizovanom zájazde, ale na dovolenke s priateľmi.

Prečo ponúkate práve odborné jazykové kurzy ?

Nakoľko som pracoval 4roky ako manažér jazykového vzdelávania v Akadémii vzdelávania, vyučoval angličtinu a vlastním certifikát TEFL, videl som skvelú možnosť skombinovať cestovanie s výučbou jazyka a vzdelávaním, ktoré si navyše spoločnosti môžu zahrnúť do svojich firemných nákladov.

Ako takáto výučba prebieha?

Súčasťou každého odborného zájazdu sú odborné materiály, ktoré zahŕňajú viacero odvetví od angličtiny pre zdravotníctvo, cestovný ruch, hotelierstvo, business atď. Klienti mávajú výučbu počas zájazdu a na konci zájazdu dostanú certifikát z absolvovania odborného kurzu. Samozrejme je to na každého osobnom rozhodnutí, či má záujem sa zúčastniť aj jazykového kurzu počas zájazdu.

Ktorá krajina je Vašou obľúbenou destináciou?

Určite to bude Austrália, keďže táto krajina sa stala na istý čas mojim domovom, zažil som v nej neopakovateľné množstvo zážitkov, študoval cestovný ruch v ktorom som neskôr pokračoval na Slovensku a stal sa dokonca aj plážovým plavčíkom v Sydney. A práve preto ju rád ponúkam aj našim klientom a ukazujem miesta, ktoré nie sú úplne komerčné, ale práve také pravé austrálske, ktoré poznajú len miestny obyvatelia.

Aké máte plány do budúcnosti?

Od roku 2018 začíname ponúkať aj zájazdy na výletných lodiach do Karibiku a v roku 2019 pridáme dokonca aj plavbu na Aljašku. Pripravujeme taktiež exotický zájazd na Bora Bora a Tahiti, zájazd do Južnej Afriky a každoročne máme v ponuke zájazd do Austrálie, Réunionu a veľa ďalších zaujímavých destinácii. Pre viac informácií navštívte náš web www.randontravel.sk

V prípade záujmu o zasielanie zaujímavých ponúk sa prihláste TU

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...