lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Rekordný počet vystavovateľov na 7. Medzinárodných job days lekárstva a zdravia v Bratislave! 9.-10.3.2018, Austria Trend Hotel Bratislava V dňoch 9.-10.3.2018 sa v Bratislave predstavia TOP medzinárodné nemocnice a zdravotnícke zariadenia. Celý rad ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Štvrtok, 11.01.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

V dňoch 9.-10.3.2018 sa v Bratislave predstavia TOP medzinárodné nemocnice a zdravotnícke zariadenia. Celý rad z nich sa na job days zúčastní po prvýkrát. Táto akcia je určená pre odborných návštevníkov z radov lekárov a študentov lekárskych fakúlt, ako aj z radov zdravotníckeho personálu. Do Bratislavy dorazí celkovo 25 nemocníc, z ktorých sa na job days premiérovo zúčastnia nemocnice z Dolného a Horného Rakúska. Ďalšie zastúpené regióny budú najmä Bavorsko, Sasko, Severné Porýnie-Vestfálsko, Dolné Sasko, Bádensko-Württembersko, Hesensko, Durínsko, z Českej republiky potom dorazia tri, a zo Slovenska jedno zdravotnícke zariadenie.

Spoločne s nemocnicami prídu aj členovia ich manažmentu, medzi nimi riaditelia nemocníc, riaditelia jednotlivých lekárskych oblastí, personálni vedúci, profesori, vrchní a vedúci lekári, ako aj slovenské lekárky a lekári, ktorí sa rozhodli pokračovať vo svojej kariére v zahraničí a ktorí návštevníkom radi zodpovedia všetky ich otázky. Pre rozhovory na job days nie je potrebná žiadna registrácia. Záujemcovia si budú môcť vyberať z celkovo 250 ponúkaných pozícií naprieč všetkými odbornosťami. Záujem je o začínajúcich lekárov, ako aj o lekárov s atestáciou či vrchných a vedúcich lekárov. Srdečne pozývame aj ďalších pracovníkov v zdravotníctve, aby sa prišli informovať o svojich kariérnych možnostiach. Návštevníci akcie sa na 7. Medzinárodných job days lekárstva a zdravia samozrejme môžu dostaviť v sprievode svojich partnerov a partneriek.

TOP nemocnice z Rakúska a Nemecka, ako aj z Českej republiky a Slovenska sa tešia na vašu návštevu a v rámci rozhovorov vás rady informujú o vašich pracovných možnostiach, či už máte záujem o okamžitý nástup alebo vás zaujímajú skôr výhľadové príležitosti v budúcnosti. Študenti slovenských a českých lekárskych fakúlt si v rámci akcie môžu tiež dohodnúť pracovné a študijné stáže a hospitácie. Žiadne otázky nezostanú bez odpovede. Po oba veľtržné dni 9.-10.3. 2018 sa uskutoční tombola s hodnotnými cenami.

Miesto konania:

Austria Trend Hotel

Bratislava Vysoká 2A, Staré Mesto,

811 06 Bratislava

Otváracia doba:

Piatok: 10.30 - 17.00 hod.

Sobota: 10.00 - 16.00 hod.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...