lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


SÚ MIESTA, KTORÉ MAJÚ ZVLÁŠTNE ČARO... ..jedným z nich je HOTEL PARTIZÁN**** v rekreačnej oblasti Tále na južnej strane Chopku

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Streda, 03.05.2023 Zobrazené: 691560x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

HOTEL V LESE, LES V HOTELI


Tento slogan vystihuje hotel od A do Z. Všetky zmodernizované izby a exkluzívne apartmány sú dizajnovo spracované a vyšperkované do najmenších detailov. Každá dekorácia a doplnok podčiarkujú ideu „les v hoteli.“ Príjemné teplé tóny, drevo, výhľady na nízkotatranskú prírodu, pamäťové matrace, krása v detailoch .. v HOTELI PARTIZÁN**** sa budete cítiť pohodlne ako doma.


CHRÁM RELAXU PRE POKOJ V DUŠI


Nadšenci wellness budú unesení priestormi NATURE WELLNESS CENTER . Disponuje rozlohou viac ako 2200 m 2 a je štýlovo spracované. Budete oddychovať vo vírivkách s výhľadmi priamo do prírody, na hojdacích ležadlách pri zvuku praskajúceho krbu, na pamäťových matracoch pri žblnkaní horských potôčikov.. opantá vás príjemná aróma a teplo stoviek sviečok. Telo vyhrejete a zbavíte toxínov v jednej zo 7 sáun. Čas strávený v NATURE WELLNESS CENTER bude pre Vás príležitosťou objaviť opäť pokoj a vnútornú pohodu. Pre umocnenie zážitku obohaťte pobyt o pár z mnohých SPA & BALNEO procedúr. Profesionálny wellness tím je pripravený splniť Vaše sny v jednom z tematických priestorov SLNEČNÉHO SPA. Relax zavŕšite pri šálke bylinkového čaju v čajovni.


U NÁS SA Z KLIENTOV STANÚ PRIATELIA


HOTEL PARTIZÁN**** s obľubou vyhľadávajú organizátori rôznych firemných podujatí. Je považovaný za jeden z TOP kongresových rezortov s dlhoročnou tradíciou. Rozľahlý areál je priam predurčený pre organizáciu teambuildingov. V jeho ponuke nájdete desiatky športovo-zábavných aktivít alebo Vám pomôžu a vytvoria program na mieru.
Usporiadajte školenie, kongres alebo event v jednom z 11 variabilných konferenčných priestorov. Okrem štýlového spracovania, najmodernejšej audiovizuálnej techniky a skvelej gastronómie budú Vaši klienti nadšení ponukou voľnočasových aktivít. Nie je nič príjemnejšie ako zahodiť strohý business look a uzavrieť obchod alebo utužiť tím v príjemnej atmosfére.


AKTÍVNY ODDYCH


Fitness, squash, bowling, biliard, tenis, turistika, nordic walking, cyklistika, jazdenie na koni na hotelovej Ajax farme alebo lezenie v lanovom parku... to je len časť aktivít, ktorým sa tu môžete venovať. K hotelu aj MÝTO SKI & BIKE centrum – v zime si tu užijete parádnu lyžovačku, v lete zjazdové trate a rodinné atrakcie.


GASTRONOMICKÉ NEBO


Po športovo-zábavných aktivitách sa Vám budú ľahšie vyberať lahodné špeciality v jednej z našich reštaurácií . Vyberiete si štýlovú Panorama Restaurant alebo modernú slovenskú reštauráciu Tálska Bašta? Okrem 100% kvality jedál, príjemnej obsluhy a nezameniteľnej atmosféry Vás potešia aj panoramatické terasy, aby ste boli k prírode ešte bližšie. V duchu súčasných trendov je podporovaná myšlienka chovu domácich zvierat. Niektoré jedlá v á la carte lístku sú pripravované z vlastných produktov z hotelovej Ajax farmy a dochucované bylinkami z vlastnej bylinkovej záhradky. Súčasťou hotela sú tiež včelstvá, ktoré každoročne vyprodukujú chutný Tálsky med.


ZÁŽITKY PRE MALÝCH AJ VEĽKÝCH


Pre hostí pravidelne pripravujú animácie, z ktorých si každý vyberie práve to, čo ho zaujíma.


Či už si vyberiete letnú dovolenku, budete organizátorom / účastníkom konferencie alebo prídete počas zimných prázdnin, zážitky sa Vám natrvalo vryjú do pamäti. Na pamiatku si odnesiete suveníry z hotelovej produkcie, ktoré nesú certifikát REGIONÁLNY PRODUKT HOREHRONIE.


Prihláste sa na odoberanie newslettrov na www.partizan.sk alebo sledujte facebook, aby Vám nič neuniklo. Tešíme sa na stretnutie v HOTELI PARTIZÁN****






ZDROJ: partizan.sk

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...