lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Senzačná účasť na 2. Medzinárodných Job Days Lekárstva a zdravia v dňoch 15.-16.3.2013 v Bratislave Najväčší prevádzkovatelia nemeckých kliník prídu v dňoch 15.-16.3 do Bratislavy, aby sa predstavili odbornej verejnosti. ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti

Najväčší prevádzkovatelia nemeckých kliník prídu v dňoch 15.-16.3 do Bratislavy, aby sa predstavili odbornej verejnosti. Týmto spôsobom budú mať odborní návštevníci možnosť nájsť pracovné miesto na viac ako 200 miestach v Nemecku. Jedinečné je to, že v Bratislave budú priamo na mieste najväčší prevádzkovatelia kliník, ktoré patria k najväčším TOP zdravotným zariadeniam v Nemecku. Veľmi nás teší, že môžeme odborným návštevníkom ponúknuť to najlepšie, čo má Nemecko k dispozícii. Lekárky a lekári, študenti medicíny a kvalifikovaní ošetrovatelia tu budú mať možnosť naplánovať svoju kariéru v Nemecku a priamo na Job Days získať odpovede, Vedúci kliník, primári, slovenskí a českí lekári, ktorí už v Nemecku pracujú, budú odborným návštevníkom k dispozícii. Žiadna otázka nezostane nezodpovedaná. Slovenskí lekári majú v Nemecku výbornú reputáciu. Nemecké kliniky, ktoré sa predstavia v Bratislave sa dobre pripravili, aby mohli návštevníkom ukázať všetko potrebné pre začiatok kariéry v Nemecku. Dopyt po lekároch a lekárkach je vo všetkých zdravotníckych zariadeniach, spolu bude ponúkaných až 500 voľných pracovných miest.





Miesto konania :

Austria Trend Hotel Bratislava,


Vysoká 2A, Staré Mesto, Bratislava

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...