lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Športový nákrčník namiesto rúška, vhodná alternatíva, ktorá poslúži v letných aj v zimných mesiacoch Nosenie rúška je stále povinné v interiéroch, ale ako alternatívu klasického rúška môžete použiť tento ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 21.07.2020 Zobrazené: 614148x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Nosenie rúška je stále povinné v interiéroch, ale ako alternatívu klasického rúška môžete použiť tento elegantný športový nákrčník, ktorý je vyrábaný na slovensku.


Použiteľný v teple aj v zime


Jeho výhodou je, že ho môžete používať aj ako ochranu tváre a krku pred chladom a pasuje viac k voľnočasovému a športovému oblečeniu. Za cenu klasického rúška tak dostanete kúpiť vec, ktorú využijete aj v budúcnosti. Na výrobu sa používa kvalitný materiál, ktorý je dostatočne priedušný, aby sa v ňom dalo dýchať a nebolo teplo a zároveň chráni dýchacie cesty pred prachom, mikro-kvapôčkami vo vzduchu, ktoré môžu prenášať choroby.


Užší strih - nezošmykuje sa z tváre dole


Má univerzálnu veľkosť a je elastický, môžu ho nosiť aj deti aj dospelý a na rozdiel od podobných produktov iných výrobcov má užší strih a nezošmykuje dole z tváre.


V akciovej cene (–28 %) (€7,90) si ho teraz môžete objednať na stránke výrobcu: https://www.uber-nutrition.sk/shakery/sportovy-nakrcnik-s-lemom/


V pracovných dňoch je dodacia doba obvykle do 24 hodín.


Produkt je vyrábaný na Slovenku firmou, ktorá sa zaoberá predajom športovej výživy Uber Nutrition .


Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...