lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Súkromné zdravotnícke centrum HIPPOKRATES - 25 ročná tradícia v liečbe neurologických ochorení Príbeh Súkromného zdravotníckeho centra Hippokrates sa začal písať v roku 1995, keď zakladateľ a medicínsky ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 20.07.2020 Zobrazené: 537791x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Príbeh Súkromného zdravotníckeho centra Hippokrates sa začal písať v roku 1995, keď zakladateľ a medicínsky riaditeľ MUDr. Karol Točík, PhD. opustil prácu klinického neurológa na bratislavských Kramároch a založil úplne prvé súkromné zdravotnícke centrum konvenčnej medicíny na Slovensku. Klinika sa spočiatku venovala výlučne neurologickým pacientom, ale v priebehu prvých dvoch rokov svojej existencie sa pretransformovala na polikliniku a rozšírila svoju činnosť.


Malé súkromné zdravotnícke centrum Hippokrates vzniklo ako rodinný podnik z túžby realizovať v praxi vysoký ideál medicíny, ktorý je v plnom objeme vyjadrený v Hippokratovej prísahe. Momentálne toto rodinné medicínske centrum sídli v Apollo Biznis Centre II na Prievozskej ulici v Bratislave.


Na manažérskej pozícii riaditeľa pôsobí od roku 2015 syn medicínskeho riaditeľa Karola Točíka - Michal Točík, ktorý spolu s manželkou prebral zodpovednosť za vedenie a ďalší osud kliniky Hippokrates. Napriek presťahovaniu a neustálej zmene slovenského zdravotníctva, rodinní príslušníci spolu s ostatnými zamestnancami vytvárajú ducha spolupráce a rodinnú atmosféru.



SZC Hippokrates disponuje kvalitnými atestovanými špecialistami v odbore neurológia , fyzioterapiou, všeobecným lekárom, interným lekárom a arteterapeutom. Klinika disponuje možnosťami tzv.
„daily care“(komplexná liečba, schopná nahradiť hospitalizáciu), ale ponúka aj regeneračné procedúry.



Centrum má nadštandardne vypracovanú starostlivosť o pacientov trpiacimi migrénami, bolesťami chrbta, Parkinsonovou chorobou či so sklerózou multiplex, najmä z hľadiska ich rehabilitácie. V Súkromnom medicínskom centre Hippokrates ponúkajú taktiež infúznu terapiu vysoko dávkovým vitamínom C
či liečebné masáže. Tieto služby sú doplnkovými zdravotnými službami, ktoré dopĺňajú charakter komplexnej dennej modernej starostlivosti a liečby. Doteraz má centrum za svoju existenciu už desaťtisíce spokojných klientov, ktorí oceňujú najmä záujem o ich liečbu zo strany lekárov a zdravotníckeho personálu, dostupné termíny u lekára či na diagnostické vyšetrenia, manažment ich dennej liečby a ponuku týchto služieb pod jednou strechou.



Kontakt: www.hippokrates.sk


Štítky :