lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Super Dr. Max: Viac než len miesto na vyzdvihnutie lieku Veľká rozloha, rozšírené portfólio sortimentu, inovatívne technológie a najmä ponúkané služby. Super Dr. Max je príkladom ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 24.06.2024 Zobrazené: 528536x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

 

Veľká rozloha, rozšírené portfólio sortimentu, inovatívne technológie a najmä   ponúkané služby. Super Dr. Max je príkladom toho, kam sa starostlivosť o   zdravie ľudí v prostredí modernej lekárne bude uberať v budúcnosti.


Brány novej lekárne sa otvorili začiatkom apríla v   bratislavskom nákupnom centre Avion Shopping Park. V   ponuke má na jednom mieste viac ako 6-tisíc produktov. Okrem liekov a   výživových doplnkov ponúka dermokozmetiku, detské produkty, zdravú stravu, produkty pre zvieratá, elektroniku či športové pomôcky. Čo ďalšie Super Dr. Max prináša?


Konzultačná zóna

Lekáreň disponuje aj konzultačnou zónou s dvomi miestnosťami. V   jednej ponúka vyšetrenia CRP či stanovenie hladiny cholesterolu, rizika cukrovky alebo rizika ochorenia dny. To všetko len na základe odberu kvapky krvi. Moderné diagnostické prístroje dokážu na rovnakom mieste odhaliť aj skryté krvácanie v stolici či tráviace ťažkosti, a to z biologického materiálu, ktorý si človek odoberie doma a prinesie do lekárne na analýzu.


Druhá konzultačná miestnosť je určená na hĺbkovú analýzu tela pomocou prístroja InBody, ktorý odhalí „tajomstvá“ ľudského organizmu ako napríklad stav kostí, svalov či obsah vody a tuku. Vďaka detailným výsledkom meraní dokážu odborníci v   lekárni poskytnúť praktické rady a usmerniť pacientov a zákazníkov k správnej životospráve.


Nikde inde

Unikátom v prostredí lekárne sú odborné vyšetrenia. V   zóne určenej pre dermokozmetiku majú pacienti a   zákazníci možnosť využiť diagnostické služby pomocou dvoch špeciálnych prístrojov. Výsledky diagnostiky pleti, pokožky a vlasov sú známe do niekoľkých minút. Vďaka nim vyškolený personál ľuďom presnejšie odporučí správne produkty na riešenie daného problému, alebo ich nasmeruje k lekárovi –   špecialistovi.


Upúta na prvý pohľad

Lekáreň Super Dr. Max definuje moderný dizajn, v   ktorom sa zákazníci či pacienti cítia hneď príjemne. Ide o pekný   presvetlený priestor s   dreveným dekorom. „Našou ambíciou je posúvať hranice lekárenstva a   prinášať stále kvalitnejšiu a   profesionálnejšiu starostlivosť o   zdravie ľudí. Nová veľkoformátová lekáreň je príkladom toho, ako sa starostlivosť o   ľudí môže uberať v   budúcnosti,“ povedal Marián Jánoš, výkonný riaditeľ Dr. Max Slovensko.


Moderná a plná inovatívnych technológií

S cieľom zvyšovania komfortu pri nakupovaní do lekárne inštalovali aj dva kiosky s   vyvolávacím systémom, ktorý zákazníkov a   pacientov zaradí efektívne do poradia podľa ich potrieb. V Super Dr. Max je tiež umiestnených aj viac ako 6-tisíc elektronických cenoviek, ktoré šetria čas personálu a optimalizuje množstvo tlačeného papiera.


V   lekárni budúcnosti pomáha farmaceutom aj dispenzačný robot , ktorý je s dĺžkou 12 metrov najdlhší spomedzi 20-tky robotov inštalovaných v   lekárňach Dr. Max po celom Slovensku. „Proces dodania lieku zo zázemia lekárne trvá vďaka automatizácii len niekoľko sekúnd, a   denne tým ušetrí personálu až 2,5 hodiny, ktoré tak môžu venovať starostlivosti o   pacientov a zákazníkov, “ doplnil Jaroslav Kypr, prevádzkový riaditeľ Dr. Max Slovensko. Kapacita plnoautomatického robotického systému je až 22-tisíc balení liekov.


 


Lekáreň v číslach:

-           6000 produktov z rôznych kategórií na jednom mieste

-           rozloha 865 m?, veľkosť plochy pre klientov 715 m?


-           6 tár (výdajných pultov) obsluhovaných odborným personálom


-           najdlhší robotický systém, ktorý dodá liek za pár sekúnd

citát:

„Našou ambíciou je posúvať hranice lekárenstva a   prinášať stále kvalitnejšiu a   profesionálnejšiu starostlivosť o   zdravie ľudí."




ZDROJ: Dr. MAX

Štítky :