lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Tomislav Jurik – laureát výročnej ceny Zlatý biatec 2010 Vo štvrtok 3. marca 2011 v Pálffyho paláci na Zámockej ulici v Bratislave na 224. ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk


Medzi najúspešnejšími sa umiestnil aj Tomislav Jurik, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ, UNIPHARMA - 1. slovenská lekárnická akciová spoločnosť, Prievidza. Dostalsa na tretiu pozíciu a stal sa tak jedným zo šiestich domácich laureátov.


Proces nominácií začal 1. apríla a skončil sa 20. novembra. Celkovo prišlo 25 návrhov na nomináciu, z ktorých bolo jedenásť prijatých. Tradičného osobitného neverejného hlasovania sa elektronicky zúčastnilo 226 z 299, t.j. 75,6 % členov klubu a ďalších oslovených osobností z celej SR v období od 6. decembra do 23. decembra 2010. Prví traja nominanti s najvyšším počtom získaných bodov bývajú vyhlásení za laureátov výročnej ceny Zlatý biatec.


Zlatý biatec sa udeľuje od roku 1993. Patrí medzi tradičné internetové ankety NEF Hospodárskeho klubu. Udeľuje sa na základe tajného, resp. neverejného hlasovania členov združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub a ďalších osobností Slovenskej republiky. Tento rok sa na podujatí zúčastnilo 140 členov a hostí.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...