lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Trápi vás únava, nízke libido či depresie? Zvýšte svoj testosterón! Skúste to pomocou týchto troch overených tipov.

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 11.02.2019 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Pokiaľ chcete byť silný, charizmatický a sebavedomý alfa samec, potrebujete k tomu dostatok testosterónu. V mladosti ho máte na rozdávanie, ale od 30. roku sa jeho hladina začína pomaly znižovať až o 1% až 2% ročne.

Čo všetko testosterón v mužskom tele ovplyvňuje?

- zosilňuje erekciu, libido a sexuálnu výkonnosť

- napomáha lepšiemu spaľovaniu podkožného tuku a budovaniu svalovej hmoty

- zvyšuje motiváciu a zlepšuje náladu

Hladinu testosterónu môžete zvýšiť 3 spôsobmi:

1. Dodajte telu správne vitamíny a minerály

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako zvýšiť produkciu testosterónu, je dodať telu nevyhnutné vitamíny a minerály. Práve preto vyvinuli odborníci v Českej republike jedinečný produkt PRIMULUS . Obsahujuje unikátnu kombináciu vitamínov (D3 C, B6), minerálov (zinok, horčík, selén) a extraktov z bylín (kotvičník zemný, pískavica grécke seno). Vďaka nej získal Primulus preukázateľný vplyv na zvýšenie hladiny testosterónu. Multivitamín Primulus je určený pre mužov nad 30 rokov, ktorých trápia príznaky andropauzy, ako je únava, podráždenosť či strata energie a libida. Produkt je laboratórne testovaný a užíva ho už viac než 19 000 českých a slovenských mužov.

2. Doprajte si kvalitný spánok

Váš endokrinný systém v noci pracuje na maximum a produkuje veľké množstvo testosterónu. Jeho hladina je najvyššia ráno okolo 8. hodiny. Počas dňa postupne klesá - telo sa tým pripravuje na ďalší deň. Pokiaľ spíte menej, vaše telo má, logicky, menej času na produkciu testosterónu. V jednej štúdii sa zistilo, že nedostatok spánku po dobu jedného týždňa (5 hodín za noc) dokázal znížiť hladinu testosterónu
u zdravých mužov o 15%. Podľa výsledkov dokáže hodina spánku naviac zvýšiť hladinu testosterónu o 15%. Snažte sa spať minimálne 7-8 hodín denne.

3. Upravte svoj jedálniček a začnite športovať

Najlepšia pohybové aktivity pre zvýšenie testosterónu, sú:

- zdvíhanie ťažkých váh v posilňovni

- rýchle behy na krátku vzdialenosť

- dlhá chôdza (min. 10 000 krokov za deň)

A strava? Pre optimálnu podporu testosterónu je potrebné zamerať sa na zdravé tuky – avokádo, vajce, olivový a kokosový olej, sacharidy
z koreňovej zeleniny – zemiaky, batáty, repa, mrkva atď. Nezabudnite na kvalitný zdroj prírodných bielkovín, najlepšie z mäsa. Pokiaľ nie je vaša strava optimálna, siahnite po doplnku stravy PRIMULUS. Doplníte tak nevyhnutné minerály a vitamíny, ktoré nakopnú produkciu Vášho testosterónu.

Prečo si vybrať práve PRIMULUS?

Pre jeho zloženie a účinnosť. Jedná sa o precízne vybrané vitamíny, minerály a extrakty z bylín. Všetky zložky obsiahnuté v doplnku PRIMULUS majú podľa niekoľkých výskumov pozitívny a hlavne preukázateľný vplyv na hladinu testosterónu u mužov, a preto podporujú mužskú vitalitu, energiu a imunitu.

PRIMULUS je vyrábaný v Českej republike, splňuje ohlasovaciu povinnosť na Ministerstve poľnohospodárstva a je laboratórne testovaný. Dôležité je, že zloženie produktu je unikátne a nemá konkurenciu. V súčasnej dobe poznalo silu prírodného produktu PRIMULUS viac než 19 000 spokojných zákazníkov.

Kúpiť primulus s dopravou zdarma môžete tu.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...