lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Unipharma–1.slovenská lekárnická akciová spoločnosť: Získala ocenenie BOJNICE 17.11.2010 – Včera večer sa v Paríži v rámci slávnostného galavečera uskutočnilo vyhlásenie víťazov ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti

BOJNICE 17.11.2010 – Včera večer sa v Paríži v rámci slávnostného galavečera uskutočnilo vyhlásenie víťazov 4. ročníka podnikateľskej súťaže European Business Awards. O víťazstvo sa v 10 kategóriách uchádzalo spolu 100 spoločností (v každej kategórii bolo do užšieho finálne vybraných 10 spoločností), ktoré porota vybrala z viac ako 15.000 prihlásených spoločností z celej Európy a ktoré sa tak môžu hrdiť prestížnym ocenením Ruban d’Honneur. Jedinou spoločnosťou zo Slovenska, ktorá sa dostala do tohto finálového výberu a ktorá tým spomenuté ocenenie Ruban d’Honneur získala je Unipharma – 1.slovenská lekárnická akciová spoločnosť.



„Toto ocenenie pre našu spoločnosť považujem za významné najmä vzhľadom k prísne regulovanému prostrediu zo strany štátu, v ktorom Unipharma podniká. Neustále sa meniace legislatívne podmienky v zdravotníctve, nevymožiteľnosť práva zabezpečiť úhradu za dodané lieky do nemocníc, ale aj za kvalitne vykonanú zdravotnú starostlivosť v našich zdravotníckych zariadeniach od zdravotných poisťovní sú faktory, ktoré obmedzujú možnosti nielen podnikať, ale vôbec vykonávať zdravotnú starostlivosť v našich nemocniciach a takisto v našom medicínsko – diagnostickom centre Uniklinika,“ povedal na margo ocenenia Ruban d’Honneur predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Unipharma – 1.slovenská lekárnická akciová spoločnosť Tomislav Jurik, ktorý sa slávnostného galavečera spojeného s odovzdávaním cien ako zástupca spoločnosti bojujúcej o celkové víťazstvo tiež zúčastnil.



O udelení Ruban d’Honneur a následne aj European Business Awards rozhoduje 50 členná porota zložená z významných politikov, ekonómov, manažérov a novinárov. Ceny sú udeľované podnikateľským subjektom a jednotlivcom s vynikajúcimi úspechmi v európskom meradle, na základe najmä hospodárskych výsledkov kandidátov v uplynulých rokoch, miery inovácií, postaveniu na trhu a prínosu spoločnosti. Dôležitým kritériom je tiež schopnosť firmy udržať mieru rastu v dlhšom časovom období. Podnikateľská súťaž European Business Awards prebieha pod patronátom HSBC. V roku 2009 ocenenie Ruban d’Honneur získali aj slovenské spoločnosti ACE Enterprise Slovakia a Asseco Slovakia.



Mená víťazov jednotlivých kategórií a aj ďalšie informácie k súťaži sú na stránke http://www.businessawardseurope.com/.

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...