lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Všetko pre Vaše zdravie, krásu a vitalitu na jednom mieste Ak sa chceme zdravo stravovať a používať kvalitnú prírodnú kozmetiku, bežnou praxou je, že musíme ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 16.01.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

V dnešnej dobe má už zrejme každý človek dostatok informácií o výhodách zdravej výživy pre ľudský organizmus. Tak isto vieme, prečo by sme parabény a farbivá v kozmetike mali vymeniť za bylinné výťažky a prírodné oleje.

Ak sa chceme zdravo stravovať, používať kvalitnú prírodnú kozmetiku, mať doma produkty ústnej hygieny s bylinnými výťažkami či dokonca používať čistiace prostriedky šetrné k prírodne, bežnou praxou je, že musíme obehať množstvo kamenných predajní či objednávať z niekoľkých eshopov.

Existuje aj možnosť nájsť na jednom mieste všetko pre naše zdravie, vitalitu a krásu v kvalite akú si zaslúžime. Vybrať a objednať si navyše môžeme aj z pohodlia domova.

Dnes by sme Vám radi predstavili eshop www.naturonline.sk kde môžete nakúpiť:

· Prírodnú kozmetiku

· Zdravú výživu a doplnky výživy

· Sypané čaje a kávu

· Prírodné oleje

· Ústnu hygienu

· Neparfumovanú dekoratívnu kozmetiku

Špecialitou tohto eshopu je, že spomínané produkty sú prevažne od nemeckého výrobcu Sanct Bernhard , ktorý je známy svojou kvalitou a precíznym spracovaním prírodných liečiv, doplnkov výživy a kozmetických výrobkov už od roku 1903. Pri zmenách akými Sanct Bernhard prešiel sa základná filozofia vysokej kvality nezmenila. Naopak toto úsilie podporila a upevnila moderná technika výroby a kontroly. Takto vieme zaručiť, že predávame výrobky špičkovej kvality, s najvyššou možnou koncentráciou účinných látok, extraktov a esencii, ktoré nám ponúka sama príroda, spojené s možnosťami a poznatkami modernej vedy a techniky. Vlastná výroba zaručuje dodržanie výrobných postupov a niekoľkonásobnú kontrolu počas jednotlivých krokov.

Typ na najpredávanejšie produkty eshopu je:

· Výživný pleťový krém s materskou kašičkou · Hydrolizovaný kolagén (90%)

· Krém bylinný na nečistú a zapálenú pleť · Slávka zelenoústa - kapsule pre zdravé kĺby

· Omladzujúci krém na tvár s kyselinou hyalurónovo · Kyselina hyalurónová

· Revitalizačný krém s kolagénom a karoténom · Kapsule s púpalkovým olejom

· Denný krém na vrásky exkluzív PREMIUM GOLD · BIO - prírodné oleje

Vďaka možnostiam a modernej dobe nám výživové doplnky umožňujú podporiť a upevniť zdravie vďaka prírodnej liečbe a poskytnúť prevenciu pred civilizačným ochorením. Mnoho ľudí trápi ochorenie kĺbov a pohybového aparátu, obehového systému alebo nesprávna funkcia tráviaceho traktu.

Výrobky Sanct Bernhard Vám pomôžu tiež schudnúť bez JOJO efektu, a poskytnú zlepšenie celkovej kondície. Tieto zdravé produkty pomáhajú detoxikovať organizmus a odstrániť z tela škodlivé látky. Tak si prostredníctvo výživových doplnkov viete zabezpečiť zdravú imunitu, dodať silu a žiť zdravý život.

Kúpiť produkty alebo získať viac informácií môžete tu:



WEB: www.naturonline.sk

Tel. +421 (0) 902 201 021

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...