lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Vyrobte si doma vodíkovú vodu! FLASKA – Láska na prvý dúšok

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Piatok, 16.03.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Najdôležitejšie a zároveň najjednoduchšie čo môžeme denne robiť pre svoje zdravie je nepochybne správne dodržiavanie pitného režimu.

VODA zabezpečuje plynulý rozvoz živín v tele, pomáha správnej funkcií našich čriev, odplavuje z nášho organizmu toxíny a je potrebná pre fungovanie každej bunky nášho tela. Hovoríme samozrejme o „obyčajnej“ vode z vodovodu. Tá neobsahuje farbivá, konzervačné látky ani žiadne alergény.

Teraz si predstavte, že by ste doma mohli z tejto “obyčajnej“ vody jednoduchým úkonom vyrobiť vodu, ktorá je až 176- krát účinnejšia ako vitamín C a svojimi účinkami podporuje lepšiu obranyschopnosť organizmu . A to je len zlomok z množstva benefitov vodíkovej vody.

Vodíková voda je prospešná celkovému zdraviu, regenerácií Vášho tela aj Vašej kráse.

Pitie vody bohatej na vodík sa stáva celosvetovým trendom. Niet divu, keďže má veľký vplyv na náš celkový zdravotný stav a vitalitu.

Podľa najnovších štúdií molekulárny vodík obsiahnutý vo vode rýchlo preniká hlboko do buniek ľudského tela . Pravidelné pitie vodíkovej vody:

· Podporuje imunitu

· Znižuje množstvo voľných radikálov – zabraňuje predčasnému starnutiu

· Ochraňuje telo pri psychickej záťaži a únave

· Pôsobí priaznivo na elasticitu a mirkocirkuláciu

· Napomáha detoxikácií celého organizmu

· Napomáha odstráneniu tuku z tela

Molekulárny vodík obsiahnutý vo vode rýchlo preniká hlboko do buniek ľudského tela.

Vyrobte si vodíkovú vodu doma!

FLASKA je unikátny pomocník pri výrobe vodíkovej vody v pohodlí domova, kancelárie či kdekoľvek na cestách.

Stačí si do Vašej FLASKY nabrať 0,4dcl “obyčajnej“ vody z ktorej Vám v priebehu 3 minútového procesu generovania vodíka pripraví blahodarnú – vodíkovú vodu . Vodík sa do vody dostáva pomocou elektrolýzy obohatením o uvoľnené molekuly vodíka v koncentrácií cca 1200-1500 ppb.

Ako FLASKU použiť ?

Pitný režim v tej najkvalitnejšej forme môžete svojmu telu dopriať stlačením jedného tlačítka. Nepotrebujete žiadne náplne ani bombičky. FLASKU stačí jednoducho dobíjať cez USB.

Aké sú názory odborníkov na FLASKU?

„Vedecky výskum ukazuje, že vodík H2 má schopnosť účinkovať na bunkovej úrovni a za ideálnych podmienok prestupovať do bunkových štruktúr, a tak pôsobiť ochranne, protizápalovo a proti odumieraniu buniek. H2 pôsobí ako čistič - pohlcovač alebo neutralizuje voľné radikály, a preto jeho používanie nemá horný limit.“

MUDr. Renáta Valachovič, Estetická dermatológia, INTERKLINIK

„Vodík eliminuje zvýšený obsah kyseliny mliečnej (laktátu), ktorá sa po akútnej záťaži vyplavuje do svalových buniek a spôsobuje únavné prekyslenie a bolestivosť v týchto miestach. Vodík tak zaisťuje rýchlejšiu regeneráciu tkanív kostnej sústavy po záťaži a pomáha predchádzať chronickej únave. Úľavu vďaka vodíku pociťujú aj športovci, ktorí trpia bolesťami kĺbov a rôznymi chronickými zápalmi svalov a šliach.“

Mgr. Tomáš Dostál, šéftréner GOLEM CLUB

Viac informácií o FLASKE ale aj účinkoch vodíkovej vody : www.mojaflaska.sk

Vašu F LASKU kúpite TU.

Štítky :

Zdravie: Počet alergikov stúpa, pri alergiách je dôležitá liečba

Bratislava 10. marca (TASR) - Počet alergikov každým rokom stúpa. Najčastejšie sa vyskytujú inhalačné alergie, ...