lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVO – 100% šťavy bez kompromisu Urobme niečo pre svoje zdravie! Kvalitné, 100% ovocné a zeleninové šťavy ZDRAVO majú svoje nezastupiteľné ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Streda, 28.02.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

ZDRAVO – 100% šťavy bez kompromisu

Urobme niečo pre svoje zdravie!

Kvalitné, 100% ovocné a zeleninové šťavy ZDRAVO majú svoje nezastupiteľné miesto tak v gastronómii ako aj v domácnostiach pri varení, príprave nápojov a ako súčasť desiatových balíčkov našich detí. Konzumovať ich vieme aj samostatne, pri ich miešaní sa medze takmer nekladú.

Pitím ovocných a zeleninových štiav prijíma náš organizmus viac užitočných látok ako ich jedením. Ovocie a zelenina sú totiž v podobe šťavy ľahšie stráviteľné, takže šetria tráviace orgány a pozitívne vplývajú na vitalitu pečene a obličiek.

Pravidelné konzumovanie prírodných ovocných a zeleninových štiav bez pridania vody a cukru je jedna z najdôležitejších vecí, ktoré môžeme urobiť pre svoje zdravie. To by mali mať na zreteli tak GASTRO prevádzky pri výbere štiav, ktoré zaradia na svoj nápojový lístok, ako aj spotrebitelia pri zabezpečovaní pitného režimu v domácnostiach.

FILTROVANÉ OVOCIE A ZELENINA, BEZ PRIDANEJ VODY A CUKRU

Všetky produkty značky ZDRAVO pochádzajú zo Srbska , a čo je zaujímavé, z okolia slovenskej dediny Selenča v provincii Vojvodina. Selenča, ktorá má približne 3500 obyvateľov, sa stáročia nachádza v srdci Panónskej nížiny. Úrodná pôda, množstvo vody a mierne podnebie umožňujú pestovanie ovocia a zeleniny, ktoré sú dobrým základom pre výrobky vysokej kvality. Šťavy značky ZDRAVO sa vyrábajú lisovaním ovocia a zeleniny, čím sa v najväčšej miere zachovávajú živiny a vitamíny. Všetky produkty sa vyrábajú bez použitia konzervantov. Konzervácia výrobkov sa dosahuje výlučne pasterizáciou. Vďaka tradičným receptúram, moderným technológiám a dlhoročným skúsenostiam obľuba produktov ZDRAVO na našom trhu neustále stúpa.

Portfólio aktuálne dostupných štiav ZDRAVO je tak široké, že si medzi nimi každý nájde svojho favorita, obľúbenú príchuť alebo kombináciu príchutí. Ideálne je vybrať si takú, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky a doplní váš bežný k jedálniček o chýbajúce vitamíny.

100% Cviklovo – jablkovo – čučoriedková šťava

100% Cviklovo – jablková šťava

Obe tieto šťavy sú bohaté na minerály a vitamíny. Pomáhajú pri liečbe onkologických ochorení a spomaľujú proces starnutia. Betaín z prírodnej cviklovej šťavy priaznivo pôsobí na metabolizmus, reguluje krvný tlak, znižuje cholesterol, zachováva vitalitu cievneho systému a podporuje funkcie pečene. Cvikla pozitívne pôsobí na nervový a tráviaci systém.

100% Mrkvovo – jablková šťava

Je lisovaná z tých najlepších koreňov mrkvy a je blahodarným elixírom pre celý organizmus. Má pozitívny vplyv na metabolické procesy a vytvára chemickú rovnováhu v celom tele. V rekordnom čase zlepšuje krvný obraz. Taktiež upravuje telesnú váhu a znižuje vyčerpanosť srdca. Mrkva je bohatá na vitamín A, B, C, D, E a K, obsahuje aj veľké množstvo železa, kobaltu a medi. Je prírodným zdrojom betakaroténu.

100% Jablková šťava

Jablková šťava vplýva dezinfekčne a antibakteriálne na trávenie. Glukóza, fruktóza a sacharóza z jablkovej šťavy zásobujú organizmus energiou a znižujú únavu a stratu koncentrácie. Zlepšujú celkový zdravotný stav a pomáhajú redukovať telesnú nadváhu.

100% Paradajková šťava

Reguluje vysoký krvný tlak, hypertenziu, čistí a omladzuje pleť, je prospešná pri detoxikácii organizmu a pozitívne vplýva na pečeň. Je preukázané, že ľudia, ktorí pravidelne pijú paradajkovú šťavu, sú menej vystavovaní malígnym ochoreniam. Paradajková ZDRAVO šťava je pri výrobe čiastočne dochutená cukrom a soľou, predovšetkým pre lepší komfort a chuť pri konzumácii nápoja.

100% Višňovo – jablková šťava

Sedemnásť antioxidantov, ktoré sa nachádzajú vo višňovej šťave, znižujú v organizme riziko malígnych ochorení, spomaľujú proces starnutia a pomáhajú v boji proti artritíde a reume.

100% Hruškovo – jablková šťava

Je bohatá na vitamíny ( A, B1, B2, C, PPF ), minerálne soli ( fosfor, horčík, síra, vápnik, zinok, chlór, meď ), sacharidy ( najmä fruktózu ), organické kyseliny, pektín a vlákninu. Táto šťava je nezameniteľná pre jej nízky obsah sodíka a vysoký obsah draslíka, čo je priaznivé najmä pre ľudí obľubujúcich pikantnú stravu, pretože v tele vyvažuje ich vzájomný pomer. Prítomnosť vlákniny v hruškovej šťave má pozitívny vplyv na procesy trávenia, čím sa znižuje riziko črevných ochorení. Používa sa pri redukčných diétach, pretože navodzuje pocit sýtosti.

100% Marhuľovo – jablková šťava

Je prírodným prameňom beta-karoténu, pomáha pri liečení infekčných chorôb a problémoch s pleťou. Urýchľuje trávenie, keďsa pije pred jedením. Má jemné laksatívne účinky a preto je užitočná pri liečení zápchy.

100% Broskyňovo – jablková šťava

Je bohatá na vitamíny A, B1 a B2, ktoré pozitívne vplývajú na nervový systém. Obsahuje železo a preto je užitočná pri liečení anémie. Prírodnou cestou vytláčaná broskyňová šťava posiľňuje srdcový sval.

100% Malinovo – jablková šťava

Úspešne reguluje zvýšenú telesnú teplotu, podnecuje potenie, čistí žlč, podporuje vylučovanie piesku z obličiek, posilňuje imunitu a srdce a normalizuje krvný obraz. Zmenšuje riziko malígnych ochorení.

100% Jahodovo – jablková šťava

Obsahuje kyselinu listovú, vápnik, fosfor a vitamíny A, B a C. Čistí kožu a krv od škodlivých toxínov a zlepšuje krvný obraz.

Výhradným distribútorom ZDRAVO produktov je spoločnosť KON - RAD spol. s r.o. Bližšie informácie k produktom nájdete na webovej stránke http://zdravostavy.sk/ . ZDRAVO produkty môžete teraz sledovať už aj na sociálnych sieťach Facebook a Instagram .

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...