lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zdravotnícke pracovné oblečenie? Vždy štýlovo! Zdravotnícke oblečenie v ktorom budete vždy vyzerať a cítiť sa skvelo.

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Piatok, 10.11.2017 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Moderná doba so sebou priniesla aj v oblasti zdravotníckej módy rozmanitosť farieb a vzorov.

Mnohí výrobcovia už ponúkajú veselé zdravotnícke oblečenie s rôznymi obrázkovými vzormi. Ak ale patríte k zdravotníkom, ktorí si vo svojej nemocnici, ambulancií, lekárni či domove dôchodcov potrebujú vždy zachovať vážnosť, zvoľte starú dobrú ale pritom štýlovú klasiku .

Eshop www.vzdy-stylovo.sk Vám ponúka zdravotnícke oblečenie v klasickom bielom či jemne pastelovom prevedení s moderným strihom v ktorom budete vždy vyzerať a cítiť sa skvelo.

Tuniky, šaty, sukne, topy, plášte, mikiny a nohavice sú šité z kvalitného materiálu ( 40% polyester a 60% bavlna), ktorý je farebné stály a dlhodobým nosením a praním nestráca ani kvalitu a formu. Z rôznych modelov si určite vyberú aj páni a samozrejmosťou je aj ortopedická zdravotnícka obuv vyrobená z kože a ekokože.

Oblečenie je vyrábané v európskej únii a www.vzdy-stylovo.sk je momentálne jediným distribútorom pre slovenský trh, ktorý ponúka toto zdravotnícke oblečenie. Firma je na slovenskom trhu tretí rok a za túto pomerne krátku dobu fungovania si získala dôveru mnohých súkromných zdravotníckych zariadení ale aj jednotlivcov pracujúcich v odvetví zdravotníctva.

Na stránke nájdete veľkostnú tabuľku podľa ktorej si môžete oblečenie vybrať z pohodlia domova a nechať si ho doručiť kuriérom alebo si ho osobne vyzdvihnúť v Leviciach.

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...