lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


AFP: Európa zaznamenala vyše 20 miliónov prípadov nákazy koronavírusom Paríž 8. decembra (TASR) - V Európe zaznamenali dosiaľ celkovo vyše 20 miliónov prípadov nákazy ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 08.12.2020 categoryDenné správy

Paríž 8. decembra (TASR) - V Európe zaznamenali dosiaľ celkovo vyše 20 miliónov prípadov nákazy novým koronavírusom, informovala v utorok tlačová agentúra AFP. Pri vlastnom výpočte vychádzala z oficiálnych údajov zdravotníckych úradov, platných k 14.15 h SEČ.Prvé prípady infekcie hlásili na kontinente začiatkom tohto roka. Región Európy je najpostihnutejším na svete. Nasledujú Spojené štáty a Kanada s 15,4 milióna prípadov a Latinská Amerika s 13,6 milióna infikovaných.Z nových prípadov infekcie zaznamenaných celosvetovo za posledných sedem dní pripadá takmer 40 percent na Európu, čo oproti predchádzajúcemu týždňu predstavuje dvojpercentný pokles.Krajiny sveta zaznamenali od začiatku pandémie koronavírusu SARS-CoV-2 spolu 67 miliónov prípadov nákazy.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...