lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZVEZ: Zaočkovať proti ochoreniu COVID-19 sa nechal aj I. Korčok Bratislava 28. decembra (TASR) - Proti ochoreniu COVID-19 sa nechal zaočkovať aj šéf slovenskej diplomacie ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 28.12.2020 categoryDenné správy

Bratislava 28. decembra (TASR) - Proti ochoreniu COVID-19 sa nechal zaočkovať aj šéf slovenskej diplomacie Ivan Korčok (nominant SaS). Informuje o tom na sociálnej sieti.Začiatok vakcinácie považuje za ďalší dôkaz toho, že odpoveďou na pandémiu je veda a jej schopnosť zachraňovať ľudské životy. "Je pred nami úloha presvedčiť veľký počet ľudí, ktorí sa z rôznych dôvodov vakcíny obávajú," uviedol Korčok s tým, že verí, že fakty zvíťazia nad dezinformáciami, ktoré sú o očkovaní vedome šírené."Chcem veriť, že termíny naozaj masívneho očkovania budeme rátať v horizonte najbližších týždňov," dodal.S očkovaním proti ochoreniu COVID-19 sa na Slovensku začalo v sobotu (26. 12.). Prvým Slovákom, ktorý vakcínu dostal, bol infektológ a odborník na tropickú medicínu, profesor Vladimír Krčméry. Po ňom bola zaočkovaná aj prezidentka SR Zuzana Čaputová a viacerí ministri.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...