lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Prezidentka podporila 28. ročník zbierky Dňa narcisov Bratislava 18. apríla (TASR) - Prezidentka vo štvrtok podporila 28. ročník zbierky Dňa narcisov. Na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 18.04.2024 categoryDenné správy

Bratislava 18. apríla (TASR) - Prezidentka vo štvrtok podporila 28. ročník zbierky Dňa narcisov. Na sociálnej sieti poukázala na to, že žlté narcisy dnes dodávajú nádej a pomáhajú všetkým, ktorí statočné bojujú s onkologickými ochoreniami.
"Výťažok tejto zbierky smeruje na podporu projektov Ligy proti rakovine, ktorá pomáha onkologickým pacientom a ich rodinám už viac ako 34 rokov. Zbierka by sa nedala organizovať bez pomoci tisícok dobrovoľníkov a dobrovoľníčok, ktorí dnes zaplnia ulice miest po celom Slovensku," uviedla prezidentka.
Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.


luf von

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...